top of page

PIANOS/TECLATS

PRESENTACIÓ:

 

En el mercat hi ha en aquests moments una amplia varietat de pianos amb aparència similar i en canvi unes diferències de qualitat molt significatives.

No sempre la marca més coneguda és la millor elecció. Tampoc es pot dir sempre que a més preu, més qualitat.

A nosaltres, des de la nostra vesant de mestres de piano, ens agrada en general el so dels pianos europeus, és a dir un so de greus consistents amb una bona riquesa d’harmònics, un so que progressi amb regularitat des dels greus als aguts i que no siguin 3 pianos en un. Aquest és el so en el que han treballat la major part dels grans compositors de la història.

També busquem una pulsació que permeti aconseguir una gama d’intensitats el més amplia possible i què sobretot deixi arribar fins els pianíssims sense necessitat de fer ús obligatòriament del pedal de l’esquerra (celeste).

Si el Piano és per a un infant que està començant, és molt important que la pulsació sigui un tan sencera, d’aquesta manera s’anirà creant una musculatura i forma de la mà que li permetrà en el futur poder aconseguir un só de molta més qualitat que si li posem un teclat tou i sense control de la palanca.

Tenint en compte totes aquestes consideracions, a Musical Tarantel·la hem apostat pel piano alemany August Förster com el piano que compleix aquestes característiques amb una relació qualitat/preu excepcional.

Els pianos verticals d'aquesta marca es mouen en aquests moments entre els 13.900 i els 30.000 €.

També la família dels Schulze Pollmann, amb seu a San Marino ens ofereix pianos amb aquestes característiques amb preus en les seves diferents games entre els 3.900 i els 16.000 €.

Altres marques més senzilles però que treballen amb els mateixos canons són els:


Geb. PERZINA             es mouen entre els 5.690 i els 7.990 €.
Geb. STEINBERG        es mouen entre els 4.990 i els 6.490 €.
BACHMANN                es mouen entre els........i els......... €.

bottom of page